TRÄDFÄLLNING

JAG HJÄLPER DIG MED

TRÄDFÄLLNING AV ALLA SORTERS

TRÄD I ÖREBRO, KRISTINEHAMN

OCH KARLSTAD MED OMNEJDER

Har du ett lutande träd på tomten som du vill få hjälp med att fälla? Eller har du ett stort träd som blockerar solen för dig på sommaren? Jag erbjuder trädfällning för dig i Karlstad, Kristinehamn och Örebro med omnejd för träd av alla sorter och storlekar. Jag klättrar upp i trädet och tar bort bit för bit, vilket är det säkraste alternativet för träd i närheten av fastigheter. I och med att jag klättrar upp i trädet för att utföra trädfällningen så behövs inga stora ytor och riskerna som annars kan uppstå vid just trädfällning reduceras avsevärt.

Då jag klättrar upp i träden på egen hand så behövs inte heller någon skylift. Skyliftar är väldigt tunga och när de ska köras på gräsmattor så skapar de ofta skador och märken på grässmattor. Min metod minskar onödig påverkan på underlaget. Mitt företag är alltså ett perfekt val för dig som önskar få hjälp med träfällning i Örebro, Kristinehamn och Karlstad med omnejd.

 

Trädfällning för dig i Kristinehamn, Örebro och Karlstad med omnejd

Har du ett träd du behöver fälla ska du därför inte tveka över att kontakta oss. Du når oss via både mejl och telefon samt kontaktforumläret här på sidan. Vi håller förmånliga priser och ger dig självklart även rätten att ta del av RUT-avdraget.

Bor du i Örebro, Karlstad eller Kristinehamn och önskar få hjälp av effektiv och säker trädfällning är det oss på Stenmans Skog & Trädgård du ska vända dig till.

 

Klättring är det bästa alternativet för säker trädfällning.

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Vill du få en offert för din trädfällning eller har du bara frågor du önskar få svar på och vill att jag ska ringa upp dig? Skriv då namn, nummer och en liten text om vad saken gäller nedan så återkopplar jag till dig så snart som möjligt.

 

10 + 13 =